تور

توضیح مختصر: مجله ای برای معرفی تورهای گردشگری

تور

توضیح مختصر: مجله ای برای معرفی تورهای گردشگری

تور

تور

توضیح : مجله ای برای معرفی تورهای گردشگری

طبقه بندی موضوعی
پیوندها
  • ۰
  • ۰

تاریخچه قهوه اسپرسو و آشنایی با آن

 

قهوه اسپرسو نوعی قهوه خوراکی است که با گذر از آبی که نزدیک به نقطه‌ی جوش خود است و تحت فشار است درست می شود..واین قهوه از قهوه‌ی ریز آسیاب‌شده تهیه می شود .در ایتالی که زادگاه اسپرسو است ، آن را چنین تعریف می‌کنند: ۲۵ گرم قهوه استخراج‌شده از ۷ گرم پودر قهوه‌ی کاملا آسیاب‌شده را از آب تحت فشار ۸۸ درجه با فشاری معادل ۹ بار از میان پودر قهوه به‌دست آمده باشد. اسپرسو نسبتا قهوه‌ غلیظی است٬ دارای بافت سنگینی است و اغلب در فنجان‌های ۲۰ تا ۳۰ میلی‌لیتری سرو می‌شود. فشردگی و آسیاب ریز قهوه باعث میشود که آب راحت عبور نکند ،به همین دلیل وقتی آب با فشار از روی قهوه عبور می کند، طعم و اصل قهوه را با خود می کشد….

 

 

تاریخچه قهوه اسپرسو :

 تاریخچه قهوه اسپرسو و آشنایی با آن

قبل از اختراع ماشین‌های اسپرسوساز قرن ۱۹، قهوه اسپرسو تقریبا وجود نداشت.. در واقع اول چنین ماشین‌های قهوه‌ سازیبه وجود آمدند و بعد ماده ای که این ماشین‌ها درست می‌کردند اسپرسو نام گرفت . مورد توجه قرار گرفتن قهوه اسپرسو در ایتالیا متصادف بود با توسعه شهرنشینی و اسپرسوبارهامکانی بودند برای دیدار و هم نشینی مردم؛ مانند ‘قهوه‌خانه‌’های چندصدسال جلوتردر ایران و کشورهای حومه٬ ترکیه٬ و خاورمیانه که مردم در آن به معاشرت میگذراندند . حکمرانان برای قهوه محدودیت‌های مالی و قیمتی ایجاد کردند واین علت موجب گسترش و مورد توجه قرار گرفتن آن در اروبا شد..شروع عصر صنعتی در اروپا واوج گرفتن کم کم زندگی‌های روزمره باعث شد که قهوه تند و سریع درست شود و با سرعت خورده شود . قهوه اسپرسو وابسته به شرایطی حاکم بر آن زمان اروبا است . فرهنگ ایستادن کنار بار و نوشیدن قهوه به صورت سربایی از همین سالها بود که ایجاد شد . این طرز قهوه خوردن با آنچه در قهوه‌خانه‌های ایران و سایر کشور ها بود تفاوت بسیاری داشت؛در قهوه خانه ها مردم ساعت‌ها معاشرت می کردند به بازیهای شطرنج و تخته‌نرد می گذراندند، قلیان می‌کشیدند و وبه آهنگهای آن دوره گوش می دادند…

 

به گزارش سایت ایران کافه : قهوه اسپرسو نسبت به بسیاری از نوشیدنی‌هادر یک حجم مشخص٬دارای بیشترین میزان کافئین می باشد. امابه دلیل اینکه معمولا در لیوانها و فنجان های با ظرفیت کمتر از ۳۰ میلی‌لیتر سرو می‌شود٬ میزان کافئین آن با توجه به میزان دانه های فشرده قهوه چیزی بین ۴۰ تا ۷۵ میلی‌گرم می باشد؛ یعنی حدودا کمتر از نصفِ کافئین موجود در یک فنجان ۲۴۰ میلی‌لیتری (۸ اونسی) قهوه‌ی فیلتری که در حدود ۹۵ تا ۲۰۰ میلی‌گرم [کافئین] می باشد..

 تاریخچه قهوه اسپرسو و آشنایی با آن

در ابتدا ماشین های ساخته شده قهوه‌‌ را نه در قوری٬ بلکه به طور مستقیم در فنجان می‌ریخت و این ویژگی در زمان خود بسیار ایده آل محسوب می‌شد. به طور کلی طرز مکانیزم این ماشین های اسپرسو ساز، الهام‌بخش بسیاری از اسپرسوسازهایی شد که در طول قرن بیستم در اکثر کافه‌های جهان رایج بود. اسپرسوسازهای اولیه شبیه به ماشین‌های بخار لوکسی بودند که به شکل استوانه‌ای ساخته می‌شدند، مخزن آب انها در کف استوانه قرار داشت و شیرها و دسته‌ها از بدنه‌ی دستگاه بیرون زده بودند. این دستگاه‌های قهوه‌ساز لوکس تا جنگ جهانی دوم در کافه‌های اروپا رایج بود. بعد از جنگ جهانی مردم قهوه خور، قهوه‌های‌شان را سنگین‌تر و سریعتر می خواستند…

  • ۹۶/۰۸/۱۷
  • محسن ایران زاده

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی